Díjakkal tért haza a Bocskor Pékség a GastroPan kiállításról
(2014. április 07. 22:51)

A Bocskor Pékség már harmadik alkalommal képviseltette magát a GastroPan nemzetközi szakkiállításon, ahol az előző évekhez hasonlóan több díjat és kitüntetést nyert el.

2012-ben, a Marosvásárhelyen megszervezett kiállításon az Év Kenyere Díj-ban részesült a hagyományos pityókás házikenyér. Tavaly két kategóriákban is indítottak termékeket, így két éremmel és öt kitüntetéssel díjjazták a versenytermékeket. A vörösáfonyás Erzsébet-kalács a második, míg a hagyományos pityókás házikenyér a harmadik helyet nyerte el.

Ebben az évben már összesen hat termékkel, három kategóriában versenyeztek a Bocskor Pékség képviselői: Bocskor István, Barsan Csaba és Bocskor Ádám. 

Szakmai kiválósági díjat kapott a rozsos-pityókás vekni (Barsan Csaba) és Ádám reggelije (Bocskor Ádám), továbbá különdíjban részesült a hagyományos pityókás házikenyér, a Király kenyér és a sonkás-camembertes croissant.

Péksütemény kategóriában, ahol ebben az évben a leveles tésztából készült reggeli péksütemény volt a megadott tematika, a Bocskor Pékség a leveles ordás táskával (Bocskor István) elnyerte a harmadik helyezést.

Vissza

További híreink

Vendégkönyv
Enikő
2015-08-12 19:47:19
Nemreg Tusnadfurdon egy helyi ABC-ben vasaroltam az onok pityokas kenyerebol, hat mit mondhatnek, rogton nagymamam kenyere jutott eszembe. Isteni finom, keresgelni is kezdtem a boltjaik utan, de sajnos Marosvasarhelyen nincs. Ha esetleg lesz olyan uzlet Marosvasarhelyen ahol kaphatoak lesznek a termekeik, kerem irjak meg. Koszonom.
Margit
2015-05-31 15:32:53
Eloszor is gratulalni szeretnek onoknek hogy ennyi even keresztul mindig peksutemenyekkel lattak el a lakosagot! lenne egy keresem is ha lehetne glutein mentes peksutemenyeket is ha keszittenenek! sok szeretettel kivanok munkajukhoz jo egeszseget es sok sikert
molnar ilona
2013-11-11 21:31:14
Gratulálok további sok sikert és büszke vagyok ,hogy falumbeliek ilyen ügyesek és híresek.Üdvözlettel Molnár(Bodó) Ilona Kőröskisjenőből.

Önök által beküldött receptek
Receptet beküldte:
Nedelka Klára
Hájas tészta
Receptet beküldte:
Monika
Zserbó
Receptet beküldte:
Miklos Monika
Mogyorós kinder bueno
Receptet beküldte:
Miklos Andrea
Fonott kalács
Sajtóvisszhang
Eladó a javából

A csíkszeredai Sabău Aranka 16 éve a Bocskor pékség Sütike üzletében árulja a péktermékeket. Több mint harminc évig egészen más területen dolgozott, pedig ő az a fajta ember, akit még az Isten is elárusítónak teremtett. A különböző szakmákat bemutató sorozatunkban munkájáról mesél.

A pozsonyi kifli bemutatása a Fun FM rádióban

A Fun FM reggeli műsorának meghívottjai voltunk, ahol bemutatásra került legújabb termékünk, a mákos és diós pozsonyi kifli, ami júniustól már kapható a boltok polcain.