Rólunk

Cégünket, a PRIMULA kft-t 1993-ban alapítottuk Csíkszentmártonban, amikor a helyi vízimalmot a felújítás után üzembe helyeztük. Ez a 100 éves malom kiváló lisztet őrölt és őröl mind a mai napig a környék kistermelőinek. Az itt előállított liszt jobb felhasználása érdekében szükségesnek láttuk egy kis pékség létrehozását. Így kezdte el működését 1995-ben a Bocskor Pékség.

 

A 20 éves működés alatt folyamatosan fejlesztettük technológiánkat, új gépeket vásároltunk, a termelő felületünket átalakítottuk az Európai Unió követelményei szerint.

 

Már kezdetben célul tűztük ki, hogy a pékségben előállított termékeknél is, akárcsak a malomban való őrlésnél, a hagyományos technológiát alkalmazzuk, amit mindmáig megőriztük és továbbfejlesztettük.

 

Kenyereink különleges íz- és aromavilágát a hagyományos, hosszú érésű kovászos technológia biztosítja, ami komoly szaktudást igényel. Termékeink előállításához kiváló minőségű alapanyagokat választunk, kerüljük az adalékanyagok használatát.


Elhivatottságot érzünk az iránt, hogy megőrizzük szüleink, nagyszüleink sütéskor használt receptjeit, az általuk használt alapanyagokat részesítsük előnybe (pityóka, juhtúró, orda, dióbél stb.), hozzájárulva ezáltal az egészséges táplálkozás kialakulásához.

 

Szaktudásunk és minőségi munkánk országos szintű elismeréseként 2012-ben a GastroPan országos kenyérversenyen a hagyományos pityókás házikenyerünk elnyerte az Év Kenyere 2012 díjat.

 

Vendégkönyv
BrandonAcime
2023-12-08 13:41:49
wikipedia reference [url=https://sites.google.com/view/whatsapweblogin]WhatsApp web[/url]
GregoryCak
2023-08-14 05:59:00
[url=https://hack-email.org/gmail]Gmail Hacking App [/url] - Yahoo Mail Tracker, Mail tracking
EddieMobby
2023-04-11 13:13:11
[url=https://nw.guide/it-IT/calculators/skill-builder]Calcolatore abilita armi generatore abilita New World[/url] - Items in italiano New World, new world earthshell tail
Williamfup
2022-11-23 06:27:41
[url=https://digitalinvestigation.com/blog/sextortion/how-long-does-sextortion-last-what-to-do-if-youre-a-victim/]blackmail on facebook[/url] - sextortion on instagram, blackmail on instagram
Enikő
2015-08-12 19:47:19
Nemreg Tusnadfurdon egy helyi ABC-ben vasaroltam az onok pityokas kenyerebol, hat mit mondhatnek, rogton nagymamam kenyere jutott eszembe. Isteni finom, keresgelni is kezdtem a boltjaik utan, de sajnos Marosvasarhelyen nincs. Ha esetleg lesz olyan uzlet Marosvasarhelyen ahol kaphatoak lesznek a termekeik, kerem irjak meg. Koszonom.

Önök által beküldött receptek
Receptet beküldte:
Nedelka Klára
Hájas tészta
Receptet beküldte:
Monika
Zserbó
Receptet beküldte:
Miklos Monika
Mogyorós kinder bueno
Receptet beküldte:
Miklos Andrea
Fonott kalács
Sajtóvisszhang
Eladó a javából

A csíkszeredai Sabău Aranka 16 éve a Bocskor pékség Sütike üzletében árulja a péktermékeket. Több mint harminc évig egészen más területen dolgozott, pedig ő az a fajta ember, akit még az Isten is elárusítónak teremtett. A különböző szakmákat bemutató sorozatunkban munkájáról mesél.

A pozsonyi kifli bemutatása a Fun FM rádióban

A Fun FM reggeli műsorának meghívottjai voltunk, ahol bemutatásra került legújabb termékünk, a mákos és diós pozsonyi kifli, ami júniustól már kapható a boltok polcain.