Karácsonyi Online Receptverseny
(2013. december 02. 15:23)

A Bocskor Pékség karácsonyi receptversenye

A Bocskor Pékség már kezdetek óta elhivatottságot érez az iránt, hogy megőrizze szüleink, nagyszüleink sütéskor használt receptjeit, ezáltal is hozzájárulva az egészséges táplálkozás kialakulásához.

Az ünnepek közeledtével sokak konyhájában előkerülnek a hagyományos adventi, karácsonyi, újévi receptek, amelyeket még édesanyáinktól, nagymamáinktól örököltük. A Bocskor Pékség most arra kér mindannyiunkat, hogy ajándékozzuk meg egymást az ünnepeket idéző ételek elkészítésének módjával, hozzájárulva a szebb és hangulatosabb adventhez és karácsonyhoz.

 

Töltsék fel itt kedvenc ünnepi receptjeiket!

 

 

A legkülönlegesebb és leghagyományosabb receptekért járó díjakat egy szakmai zsűri fogja odaítélni.  
Nyeremények:
-          200 RON értékben konyhai eszközökből álló ajándékcsomag (sütőformák, dekorációs eszközök stb.)
-          2 db. egy éves előfizetés az Erdélyi Konyha magazinra
 
A honlapra feltöltött receptek a Bocskor Pékség Facebook oldalán is megosztásra kerülnek, ahol lehet majd like-olni a kedvenc recepteket. A legtöbb like-ot összegyűjtő recept beküldője egy kétszemélyes vacsorát nyer a Gambrinus csárdában.
A like-olok, megosztók és a Facebook oldal követői között is kiosztunk 10 db 20 RON értékű vásárlási utalványt a Bocskor Pékség üzleteibe.

Gazdagítsuk egymás ünnepeit kedvenc receptjeinkkel!

 

 Játék ideje: december 1-20.

Vissza

További híreink

Vendégkönyv
BrandonAcime
2023-12-08 13:41:49
wikipedia reference [url=https://sites.google.com/view/whatsapweblogin]WhatsApp web[/url]
GregoryCak
2023-08-14 05:59:00
[url=https://hack-email.org/gmail]Gmail Hacking App [/url] - Yahoo Mail Tracker, Mail tracking
EddieMobby
2023-04-11 13:13:11
[url=https://nw.guide/it-IT/calculators/skill-builder]Calcolatore abilita armi generatore abilita New World[/url] - Items in italiano New World, new world earthshell tail
Williamfup
2022-11-23 06:27:41
[url=https://digitalinvestigation.com/blog/sextortion/how-long-does-sextortion-last-what-to-do-if-youre-a-victim/]blackmail on facebook[/url] - sextortion on instagram, blackmail on instagram
Enikő
2015-08-12 19:47:19
Nemreg Tusnadfurdon egy helyi ABC-ben vasaroltam az onok pityokas kenyerebol, hat mit mondhatnek, rogton nagymamam kenyere jutott eszembe. Isteni finom, keresgelni is kezdtem a boltjaik utan, de sajnos Marosvasarhelyen nincs. Ha esetleg lesz olyan uzlet Marosvasarhelyen ahol kaphatoak lesznek a termekeik, kerem irjak meg. Koszonom.

Önök által beküldött receptek
Receptet beküldte:
Nedelka Klára
Hájas tészta
Receptet beküldte:
Monika
Zserbó
Receptet beküldte:
Miklos Monika
Mogyorós kinder bueno
Receptet beküldte:
Miklos Andrea
Fonott kalács
Sajtóvisszhang
Eladó a javából

A csíkszeredai Sabău Aranka 16 éve a Bocskor pékség Sütike üzletében árulja a péktermékeket. Több mint harminc évig egészen más területen dolgozott, pedig ő az a fajta ember, akit még az Isten is elárusítónak teremtett. A különböző szakmákat bemutató sorozatunkban munkájáról mesél.

A pozsonyi kifli bemutatása a Fun FM rádióban

A Fun FM reggeli műsorának meghívottjai voltunk, ahol bemutatásra került legújabb termékünk, a mákos és diós pozsonyi kifli, ami júniustól már kapható a boltok polcain.