Újabb siker a GastroPan szakkiállításon
(2015. március 24. 11:55)

Már negyedik éve, hogy a Bocskor Pékség folyamatosan díjakkal és kitüntetésekkel tér haza a GastroPan szakmai kiállításról. Ebben az évben, a Marosvásárhelyen megrendezett versenyen, két kategóriában nevezett be, a  2015. Év Kenyere és a péksütemények kategóriákban, mindkét helyen három-három versenyzővel.

A versenyt minden évben új tematikával hirdetik meg, idén a kenyér kategóriába való benevezés feltétele egy új, innovatív termék bemutatása volt, ami még nem található a boltok polcain, a péksütemények pedig kelt tésztából kellett készüljenek.

A Bocskor Pékség versenyzői a fokhagymás-petrezselymes kenyeret, céklás köménymagos kenyeret és a rozsos pityókás kenyeret készítették el, valamint az almás táskát, orosházi banánt és a túrós-áfonyás süteményt.

A rangos szakmai zsűri, Ilonka Boldizsár a Világ Pék és Cukrász Szövetség alelnőkének vezetésével a fokhagymás-petrezselymes kenyeret III. hellyel díjjazta.

  

 


 

 

2015-ös GastroPan

A nemzetközi szakmai kiállítás fő tematikái a sütőipari, cukrászati, fagylalt, csokoládé, kávé és vendéglátóipari megoldások és technológiák.

A piac legnagyobb volumenű szakkiállítása, idén már VII. alkalommal került megrendezésre március 19 – 21. között Marosvásárhelyen, az Expo President Kiállítási Központban. A rendezvényre több mint 20.000 szakember látogatott el a világ különböző országaiból. 130 világszinten elismert, 24 országból származó szakember volt jelen és mutatta be különlegességeit.

A versenyek kiírása a következő kategóriákban történt:

  1. Cukrász kategória (torta,cukrászművészeti alkotás cukorpasztából, cukrászművészeti alkotás cukorpasztából)
  2. Pék kategória (Év Kenyere, péksütemények, tésztából készült művészeti alkotás)
  3. Gasztronómiai kategória (Zöldség- és gyümölcsfaragás, hidegtálak készítése)

http://www.gastropan.ro/hu/

Hargita megye egyetlen cukrász kategoriában induló versenyzője a Mokka Cukrászda volt. Mindhárom terméküket éremmel díjazták.

Vissza

További híreink

Vendégkönyv
BrandonAcime
2023-12-08 13:41:49
wikipedia reference [url=https://sites.google.com/view/whatsapweblogin]WhatsApp web[/url]
GregoryCak
2023-08-14 05:59:00
[url=https://hack-email.org/gmail]Gmail Hacking App [/url] - Yahoo Mail Tracker, Mail tracking
EddieMobby
2023-04-11 13:13:11
[url=https://nw.guide/it-IT/calculators/skill-builder]Calcolatore abilita armi generatore abilita New World[/url] - Items in italiano New World, new world earthshell tail
Williamfup
2022-11-23 06:27:41
[url=https://digitalinvestigation.com/blog/sextortion/how-long-does-sextortion-last-what-to-do-if-youre-a-victim/]blackmail on facebook[/url] - sextortion on instagram, blackmail on instagram
Enikő
2015-08-12 19:47:19
Nemreg Tusnadfurdon egy helyi ABC-ben vasaroltam az onok pityokas kenyerebol, hat mit mondhatnek, rogton nagymamam kenyere jutott eszembe. Isteni finom, keresgelni is kezdtem a boltjaik utan, de sajnos Marosvasarhelyen nincs. Ha esetleg lesz olyan uzlet Marosvasarhelyen ahol kaphatoak lesznek a termekeik, kerem irjak meg. Koszonom.

Önök által beküldött receptek
Receptet beküldte:
Nedelka Klára
Hájas tészta
Receptet beküldte:
Monika
Zserbó
Receptet beküldte:
Miklos Monika
Mogyorós kinder bueno
Receptet beküldte:
Miklos Andrea
Fonott kalács
Sajtóvisszhang
Eladó a javából

A csíkszeredai Sabău Aranka 16 éve a Bocskor pékség Sütike üzletében árulja a péktermékeket. Több mint harminc évig egészen más területen dolgozott, pedig ő az a fajta ember, akit még az Isten is elárusítónak teremtett. A különböző szakmákat bemutató sorozatunkban munkájáról mesél.

A pozsonyi kifli bemutatása a Fun FM rádióban

A Fun FM reggeli műsorának meghívottjai voltunk, ahol bemutatásra került legújabb termékünk, a mákos és diós pozsonyi kifli, ami júniustól már kapható a boltok polcain.